Η εταιρεία μας διαθέτει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σχετικά με την ενέργεια, ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση των ακινήτων και υποδομών. Προσφέρουμε την πλήρη υποστήριξή μας μέσω της αξιόπιστης, έμπειρης και αποτελεσματικής ομάδας των 15 μηχανικών και ειδικών όλων των τομέων και ειδικοτήτων.

Εν συντομία, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  1. Έργα ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας όπως μονώσεις, αλλαγή κουφωμάτων, νέα συστήματα θέρμανσης-ψύξης-ζεστού νερού, αλλαγή λαμπτήρων και γενικά ανακαίνισης ακινήτων, με την συνεργασία με πιστοποιημένους προμηθευτές και τεχνικά συνεργεία.
  2. Έργα εγκατάστασης φωτοβολταικών συστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας σε στέγες, ακίνητα και γη σε συνεργασία με το σύστημα ΑΥΤΟΝΟΜΩ της EUNICE, της κορυφαίας εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με εξασφάλιση συμμετοχής στα προγράμματα “ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ” και “NET METERING” με σημαντική ετήσια απόδοση, σημαντική εξοικονόμηση και παραγωγή ενέργειας.
  3. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε συνεργασία με την WE ENERGY την μοναδική εταιρεία αποκλειστικά ανανεώσιμων πηγών ενέργεια με παροχή πράσινου πιστοποιητικού.
  4. Προμήθεια και εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων BLINK και έξυπνων συστημάτων βέλτιστης κατανομής ηλεκτρικής ενέργειας, σε συνεργασία με εταιρεία EUNICE.

Όλα τα ανωτέρω έργα και υπηρεσίες είναι ολοκληρωμένες, στη λογική one stop shop, και περιλαμβάνουν οργάνωση, συντονισμό, επίβλεψη έργου, υλικά, εργασία και κατάλληλες άδειες.

 

 

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος




    Αποδοχή Όρων Υπηρεσίας: Η εταιρεία μας ακολουθεί του κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR). Με την εγγραφή σας στις online υπηρεσίες, συμφωνείτε και δίνετε την συγκατάθεσή σας ότι μπορούμε να συλλέγουμε πληροφορίες μέσω των cookies τόσο στον παρόν ιστότοπο όσο και έξω από αυτόν.